Menneken 14, 9968 Bassevelde
Maak een afspraak

Over ons

Als u op zoek bent naar hulp voor uzelf of uw kind, bent u uiteraard op zoek naar iemand die de nodige diploma’s heeft behaald. Maar u zult het vast even belangrijk vinden dat die hulpverlener betrouwbaar, correct, oprecht, empathisch, enthousiast en professioneel handelt. Dit is alvast een basishouding waar wij veel belang aan hechten om samen met onze cliënten elk logopedisch probleem aan te pakken.

Faye Hollebosch

Faye Hollebosch

logopediste

In 2011 ben ik met onderscheiding afgestudeerd aan de Hogeschool in Gent. Geboren en getogen in Bassevelde, begon ik de praktijk datzelfde jaar uiteraard in Bassevelde. Naast het geven van logopedie aan kinderen en volwassenen, volgde ik heel wat bijscholingen, maakte ik therapiemateriaal, las ik vakliteratuur, werd ik lid van de beroepsvereniging VVL enzovoorts. Ik was een bezige bij en deed er alles aan om beter in mijn vak te worden maar vooral ook om trots en gelukkig te blijven als logopediste. In 2016 specialiseerde ik me als stottertherapeut. Na enkele behandelingen, groeide het besef dat mijn hart eerder bij spraak-/taal-, leerstoornissen en neurogene communicatiestoornissen lag.

Sinds 2019 werk ik halftijds als logopediste op de afdeling neurorevalidatie van het AZ-Alma ziekenhuis in Eeklo. Ik heb bijzonder veel geleerd dankzij het werken in een interdisciplinair team, interne bijscholingen maar zeker ook dankzij de patiënten. In 2020 startte ik het postgraduaat neurogene communicatiestoornissen dat 2 academiejaren duurt. Er staan nog veel opleidingen op mijn verlanglijstje, waaronder het postgraduaat dysfagie.

Iris De Baerdemaeker

Iris De Baerdemaeker

logopediste

In 2018 ben ik afgestudeerd als bachelor in de logopedie aan de Arteveldehogeschool in Gent. Tijdens mijn stages, deed ik ervaring op in zelfstandige logopediepraktijken en in een ziekenhuis op de dienst Neurologie. Na het behalen van mijn diploma, ben ik direct aan de slag gegaan in logopediepraktijk Dialogo.

Het leek me al altijd fantastisch om dagelijks met kinderen te mogen werken. Ik ben gedurende 9 jaar leidster geweest in een jeugdbeweging waardoor met kinderen omgaan zeker niet nieuw is voor mij. Ik vind het ontzettend belangrijk dat de kinderen zich goed in hun vel voelen tijdens de therapie, dat ze zichzelf kunnen zijn en een goede vertrouwensband met me opbouwen. Op die manier kunnen we samen zeer veel bereiken en krijgen de kinderen het vertrouwen om met de tools die hen worden aangereikt, ook later zelfstandig verder aan de slag te gaan. Ik ben aanwezig op maandag, woensdag en donderdag. Ik volg jaarlijks verschillende bijscholingen en studiedagen, zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen, methodes en materialen. Zo tracht ik de kwaliteit van mijn logopedisch handelen hoog te houden.

Afspraak maken of heb je een vraag?

Contacteer ons
04 86 54 66 28